Son Dakika Acil Sağlık Hizmetleri Ambulans Kaza Haberleri

Adıyaman’da 112 Acil Ambulansı zincirleme kazaya karıştı!

Adıyaman'da Ambulans Kazası

Adıyaman merkez ilçesinde 112Acil Ambulansı zincirleme kazaya karıştı.

Adıyaman’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 02 DH 349 plakalı Honda, 02 ADH 986 plakalı Fiat marka otomobil ve bir ambulans çarpıştı. Olay, yoğun trafik nedeniyle gerçekleşti ve kazada yaralananlar oldu.

Kazanın gerçekleştiği yer, Adıyaman’ın yoğun trafiğe sahip bir bölgesiydi. Kaza sonucunda araçların durumu ve kaza anındaki koşullar hakkında detaylı bilgi verilmedi. Ancak, kaza sonrası olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi.

Kazada yaralanan kişiler, sağlık ekipleri tarafından hızlıca hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verilmedi. Ancak, kazanın ciddiyeti göz önüne alındığında, yaralı sayısının artabileceği düşünülüyor.

0 0 oylar
İçeriği Puanla
Abone Ol Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorumlar
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
0
Düşünceleriniz Bizim İçin Önemli, lütfen yorum yazın..x

Reklam Engelleyici Algılandı!!!

Reklam engelleyici kullanıyorsanız kapatmalısınız..