Doktorun Irkı Olur mu ? Siyonist İsrail Doktorları Hastanelerin Vurulmasını İstedi !

112AcilFm Dünyadan Sağlık Personeli Haberleri – Topyekûn katliam için Hahamlar ve Siyonist doktorlar da seferber oldu.
Geçtiğimiz 44 Hahamın verdiği fetvanın ardından bu kez de yaklaşık 1000 Yahudi doktor, İsrail işgal ordusunun Gazze’deki hastaneleri bombalamasını talep eden açık bir mektuba imza attı.
Üç dört gün önce 44 Haham hastanelerin de bombalanması gerektiğine dair Netanyahu Hükümeti’ne “fetva” vermişti.
Hahamların bu fetvasının sıcaklığı gündemdeki yerini korurken bugün de bin Siyonist doktor benzer bir fetva verdi.
Topyekûn katliam için bütün Siyonistler seferber oldu.Bunların Gazze’ye bomba yağdırıp yıkıma girişen, çoluk çocuk bütün Filistin‘lileri katleden katil sürüsünden hiçbir farkı yok.
Yaklaşık 1000 Yahudi doktor, İsrail işgal ordusunun Gazze’deki hastaneleri bombalamasını talep eden açık bir mektuba imza attı.Siyonist İsrail’de yaklaşık bin doktor, İsrail ordusunun Gazze‘deki tüm hastaneleri vurarak yıkmasını talep etti.Doktorlar, bu hastaneleri “Hamas’ın kullandığı altyapı” olarak nitelendirdi.
Mektupta şu ifadeler yer alıyor:
“Gazzeliler, Batı ahlakını istismar etmek için hastaneleri terör yuvasına çevirmeyi uygun gördüler. Kendilerine yıkım getirenler onlardır, terör her yerde ortadan kaldırılmalıdır. Terör karargahlarına saldırmak İsrail ordusunun hakkı ve görevidir.Hamas’ın barındığı hastaneleri hedef almak ordu için bir zorunluluktur.”
Kaynak: haksöz