112 Acil Fm Özel Son Dakika112 Haberleri

Gaziantep’te Taziye Evinde Silahlı Saldırı: 2 Eczacı Ölü, 4 Yaralı

Gaziantep‘in Nizip ilçesinde bir taziye evinde meydana gelen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, dört kişi ise yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Sultan Abdülhamit Mahallesi’nde bulunan Mehmet Mert İliksoy Taziye Evi’nde gerçekleşti.

Olayın Gelişimi

Taziyeye katılan akrabalar arasında bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yasin A., taziye evinden ayrıldı. Bir süre sonra pompalı tüfeğiyle geri dönen Yasin A., içeride rastgele ateş açtı. Saldırı sonucu Cuma Ayar (27) ve Şerif Sarıbayındır hayatını kaybederken, Muhsin Ayar, Hasan Ayar ve diğerleri de yaralandı.

Yaralıların Durumu

Olay sonrası yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Cuma Ayar ve Şerif Sarıbayındır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.

Saldırganın Kaçışı ve Yakalanması

Yasin A., olayın ardından kaçarken polis ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olayın ardından bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, detaylı inceleme yaparak tanıkların ifadelerini aldı.

0 0 oylar
İçeriği Puanla
Abone Ol Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorumlar
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
0
Düşünceleriniz Bizim İçin Önemli, lütfen yorum yazın..x

Reklam Engelleyici Algılandı!!!

Reklam engelleyici kullanıyorsanız kapatmalısınız..