Son Dakika Acil Sağlık Hizmetleri Ambulans Kaza Haberleri

Kars’ta Ambulans Şarampole Devrildi 3 Sağlık personeli Yaralandı !

Kars ta hasta bıraktıktan sonra Kağızman’a dönen ambulans, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada şoför ve iki paramedik görevlisi yaralandı

Ambulans Kazası, Bu sabah saatlerinde Esenkır köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M,A G.’nin kullandığı Kars İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait 36 AAL 594 plakalı hasta nakil ambulansı, havanın yağışlı ve yolun kaygan olmasından dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Kağızman ilçesınden Esenkır köyüne hasta bırakıp geri dönerken meydana gelen kazada, ambulans sürücüsü M,A,G. ve araçta İlk ve Acil Yardım Teknikeri olarak görevli S, K. ile U,D. isimli görevliler yaralandı.

Kaza yapan ambulanstan yaralı olarak çıkarılan sürücü ile 2 acil tıp teknisyeni, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Kağızman Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

0 0 oylar
İçeriği Puanla
Abone Ol Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorumlar
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
0
Düşünceleriniz Bizim İçin Önemli, lütfen yorum yazın..x

Reklam Engelleyici Algılandı!!!

Reklam engelleyici kullanıyorsanız kapatmalısınız..